Domaće organizacije


Ministarstvo omladine i sporta

Bulevar Mihajla Pupina 2, Beograd

011 3113944


Nadležani za praćenje i utvrđivanje stanja u oblasti sporta, iniciranje i preduzimanje mera, pripremu i sprovođenje Strategije razvoja sporta, ostvarivanje prava sportskih organizacija i saveza u Republici Srbiji.

Olimpijski komitet Srbije

Generala Vasića 5, Beograd

011 3671574


Osnovni ciljevi su širenje ideja olimpizma i razvoj sporta, razvoj i zaštita Olimpijskog pokreta u Srbiji i predstavljanje zemlje na Olimpijskim igrama, svetskim, kontinentalnim i regionalnim takmičenjima.

Sportski savez Srbije

Kneza Mihaila 7/2, Beograd

011 322 42 69


Dobrovoljan, nepolitičan i neprofitni nacionalni teritorijalni sportski savez za Republiku Srbiju. Ima status nadležnog sportskog saveza u pogledu ostvarivanja svojih nadležnosti utvrđenih Zakonom o sportu.

Antidoping agencija Republike Srbije

Trg Republike 3, Beograd

011 4064136


Antidoping agencija Republike Srbije je osnovana Zakonom o sprečavanju dopinga u sportu Agencija vrši stalnu edukaciju u obalsti antidopinga i doping kontrole na zvaničnim takmičenjima u zemlji.

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije

Knez Višeslava 72, Beograd

011 3555 460


U kapacitetima Zavoda za sport vrše se lekarski pregledi reprezentativaca i testiranja sportista. Zahvaljujući odlično razvijenoj infrastrukturi Kampovi perspektivnih sportista realizuju se u okviru kapaciteta Zavoda za sport.
LIVE Score